Word de nieuwe weerblogger!

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze Weerblog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet. Wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers. En wil je er ook aan verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl. En maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten.

Je volgt al het nieuws over het weer. Je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen.Je bent niet meer dan een half uur à uur per dag kwijt aan het bloggen. Bij blog.nl krijg je:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. Nieuwe Weerblogger. Geef aan, waar je passie voor het weer uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

Lees ook:Nieuwe klimaatrubriek op KNMI-site
Lees ook:Sneeuwradar.nl breekt alle records
Lees ook:Weer in de Alpen
Lees ook:Wanneer komt de winter?
Lees ook:Sneeuw in Nederland: 721km file!

2 reacties op “Word de nieuwe weerblogger!

  1. gold price

    Wereldwijd bieden we noodhulp aan slachtoffers van een ramp of een gewapend conflict. In Nederland verlenen we Eerste Hulp en medische assistentie. Het Rode Kruis en de BevrijdingsfestivalsHet Rode Kruis hecht aan menselijke waardigheid en respect voor elkaar. Respect is de basis van vrijheid. Respect voor de menselijke waardigheid in de meest onmenselijke omstandigheden. Dat is de kern van zowel het humanitair oorlogsrecht als het Rode Kruis. Het Rode Kruis is op de Bevrijdingsfestivals actief om mensen in contact te brengen met de hulporganisatie, maar vooral ook om de festivalbezoekers te wijzen op het belang van kennis van Eerste Hulp. Want die vergroot je hulpbereidheid. We willen werken aan een samenleving waar mensen bereid zijn elkaar te steunen als dat nodig is, waar mensen elkaar respecteren en elkaar in hun waarde laten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.